Roar

Roar

Anotace: Katy Perry

Na rukách mám rukavice z plazmy
inak som celkom nahý
neveríš? ak dotkneš sa ma vlasmi
vzplaniem, máš dosť odvahy

pobozkať mojich úst čierne pery?
na uhoľ zhoreli mi
za nimi tygrí chrup, Katy Perry
prisnil sa tiež, Roar rýmy

na Tvojom displeji spievam si s ňou
v dlani ma máš, tak ich hrej
s Androidom 5, Tvoj android snov
budem na poklik, sa smej

aj tak som chcel vidieť Tvoj úsmev, len
prvý a posledný raz
v srdci mám požiar, prečo nesmie ten
podpáliť Tvoj chlad a mráz?
Autor Petbab, 16.10.2014
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., enigman, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plazmické rukavice...to si objednám...

17.10.2014 07:48:34 | enigman

dva páry za cenu jednoho :)

17.10.2014 08:29:49 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí