Symfonie lásky

Symfonie lásky

Anotace: pro Tebe, i když jsi až 38. na seznamu:-) (jen pro zasvěcené)

Po nocích za svitu hvězd,
andělské vločky kropící zem,
vrzání parket, otevřené dveře,
má náruč je náhle plna Tebe,
...
Do tajů dlouhých nocí,
pod peřinou všech věcí,
žijících mezi nebem a zemí,
rty tisknoucí úsměvy,
...
Na stěni kreslí pocity,
odstíny mládí, odstíny radosti,
otevírá brány, za nimiž s pevností,
svítí její světlo tlukoucí se srdcem,
...
dech...
štěstí...
úsměv...
láska...
Autor Muta cum liquida, 30.01.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí