hrníček

hrníček

Anotace: ...hádej kdo je to ...

...v hrnečku zbylo Ti kus černé noci,
kytičky na něj Ti kdosi maloval,
kolikrát o dotek ústa Tvá prosí,
ten co je v něm ukrytý,
ten co Tě vždy miloval ...

...rád zahřívá v podzimu
zkřehlé Tvé dlaně,
a poznává v křivkách svých
horký Tvůj tep,
v hladině jeho ,
když se shlédnou Tvé skráně,
je jakoby znal Tě už tisíce let...

...bez Tvojich doteků,
zněla by stále,
z hlubiny jeho jen ozvěna,
polibkem z něho děláš vždy krále
a Ty jsi jediná láska má...
Autor chalcedon, 18.10.2014
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako se korálky třpytí na dlani
tak nádherná jsou tvá vyznání
svým teplem rozehřejí každý chlad
úžasné je slyšet, že máš mě rád...

20.10.2019 11:54:12 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí