To jsi ty

To jsi ty

Anotace: Další z pokusů o zamilované verše..

Jsi lavina, co vtrhla do mého žití,
jsi hebká, ušitá z hedvábných nití,
jsi můj hřejivý sluneční paprsek,
jsi ten nejsladší vysněný pamlsek.

Jsi silný proud, jenž mne unáší,
jsi ta, která mi štěstí přináší,
jsi mi nablízku, přesto vzdálená,
jsi má láska, co pro mě mnoho znamená.
Autor Ludvyx, 22.10.2014
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, jitka.svobodova, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musí být velmi šťastná.. ;) krásná báseň

22.10.2014 12:42:47 | Lioness

Díky. Ale bohužel básničky štěstí nenosí..aspoň v mém případě.

22.10.2014 12:48:04 | Ludvyx

tak už to bývá, ale.. třeba to zabere na jinou ;)

22.10.2014 13:08:43 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí