zbylá jsi

zbylá jsi

Anotace: ... a tvé ďolíčky ...

.
zbylá jsi láska
a na věky ušlá
u schodů dolů
až u zvonařky
jsi rozechvělá
křídla motýlí
jen urovnala
a říkala poleť
se mnou a já
svá zalétával
najednou jen
mé rty směly
a tvé ďolíčky
ke schodům
sváděly mne
ke zvonařce
možná zítra
voněla jsi
a má se
natáhla
ve slunci
a sušila
.
Autor a_tao, 24.10.2014
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí