Strach

Strach

Anotace: Bojím se o tebe, dej ať se mýlím, prosím lásko, jinak bych to bez tebe asi nepřežil

Mám o tebe strach,
lásko má,
nejsi taková jak dřív.

Kam vytratila,
ses mi ?

Říkávala jsi,
miluji jak ještě nikdy,
vzpomínáš na ta slova ?

Kam vytratila se touha
a ta lidská pošetilost,
jménem láska ?

Já miluji tě bez přestání,
avšak bolest způsobuješ mi velikou,
sic si to možná neuvědomíš.

Chybíš mi lásko,
vrať se mi, taková
jaká jsi bývávala.
Autor Niobi, 30.01.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí