Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: Každý si ji jednou zažije ...

Pocit beznaděje, za kterou si nemůžeš,

i přes svíravou bezmoc pořád dál jdeš.

Láska se nedá odepřít ani nepříteli,

ale co když zamilovaný nelíbí se mi?

 

Opatrné odmítnutí ani nepostřehneš,

ale on si svou touhu neodepře.

Snažíš se přitlačit, do vlasů mu vjedeš,

a on si nevšimne, že začíná pře.

 

Přitvrdíš, i ostatní si všimnou,

však on se neotočí vůbec za jinou.

Máš toho plné zuby a hlava Ti třeští,

mozek na dračku a srdce Ti tiše vřeští.

 

Výhrůžky a vulgarismy se bojíš použít,

ale co když nic jiného nezbyde?

Chceš navždy bez něho v klidu žít,

jenže on si v hlavě tvý ještě pobyde.

 

Svěřuješ se, alergii na něj máš,

ale na hněv nemáš tu správnou kuráž.

Ignorace vyhrává, začínáš ho však litovat,

ale on Tě prý nikdy v životě nepřestane milovat.

 

Vzdáváš vše, říkáš si, že čas to vyřeší,

asi máš pravdu, začíná povolovat.

Ať si potají pod peřinou tiše brečí

a na Tě si už nebude dovolovat.

 

Láska je cit, mezi nebem a zemí,

jako hodně zlá se však někdy jeví.

Autor suzuki.mel, 26.10.2014
Přečteno 683x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lůca, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, mluvíš mi z duše. V některých případech to bohužel nevyřeší čas, ale třeba pořádná nakládačka ..

26.10.2014 20:36:29 | Lůca

Však jo, vlastní zkušenost, ale někdy je to tak extrémní, že by nepomohla možná ani ta nakládačka :-)

26.10.2014 23:25:31 | suzuki.mel

U mě to bylo tak, že to byl blbec co se ještě pochlubil, co udělal. Dostal po tlamě, teď si šetří na nové zuby, měl zlomenou ruku a roztržené obočí. No a teď mám klid ..

27.10.2014 14:48:54 | Lůca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí