Julie (27. října)

Julie (27. října)

Anotace: <3 <3 <3 <3 <3

Osedlat moje srdce

Byl zatím tvůj nejlepší kousek, Julie.

Nenuceně, jako žongléři ve Village de Cirque

Jako když zajedeš bosou nohou do spadanýho listí

Tvoje ruce, ti dva líní dřímající hadi na mých zádech

A teplo tvých rtů, co taví moje tepny jako láva

Mě vždycky ukonejší

Pak bilion hvězd vybuchne mým podbřiškem

Tvoje rty a kůže, co voní jako ráno nad Kalkatou

A oči hlubší, než ticho pod hladinou Wakatipu

mě pokaždý ujistí o tom, že přímá linka

Mezi tím loudavým tik tak v mojí hrudi

a čistou kvartou pod tvými prsy

Je nadobro obsazená.

Autor Herjann Skald Vargstjern, 27.10.2014
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí