Máme před sebou..Rozcestí

Máme před sebou..Rozcestí

Anotace: nic dobrého to nevěstí..

Jako malá chodívala jsem si hrát,
tam, kde ostatní děti šly už dávno spát.
V rukách kvítí, lampión,
nad hlavou noční nebe,
hvězdy zářící a v nich on,
připomínal mi sebe.

Bůh ví a zná cestu,
"srdcem řiď se" ..říká..
já zmatek mám,
vidím nevěstu,
co za černým závojem hýká.

Dvě cesty se kříží,
teď držím se mříží.

Šaty dlouhé na zem,
zvon neúprosně zvoní,
jen si ho děvče vem
a ty chlapče jdi od ní.

Andělé mě slyší,
když křičím.
máme naplněnou číši...
tebe já zničím?

Opravdovou láskou nedisponuji,
oči zalepené páskou
spaluji..
Autor Stepbystep, 28.10.2014
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí