Chtěl...

Chtěl...

Anotace: Jen tak pro mou životní lásku .....

Chtěl napsat jsem
ty slova krásné,
jejichž vyslovení
je tolik vzácné.

Chtěl jsem ať nezní
to jako klišé,
proto vyjadřuji je
v obavách tiše.

Chtěl napsat jsem dílo
co vyvolá emoce,
které bude mít sílu teď,
ale i po roce.

Chtěl jsem ať vyjadřuje
mé city k Tobě,
že jsi má opora i láska
v jedné osobě.

Chtěl jsem hromadu veršů
z hlavy své vyloudit,
musím dávat však pozor
nesmím v nich zabloudit!!

Chtěl a však dneska
nenacházím slova,
nevadí tak zítra
snad zkusím to znova!!
Autor WIRUS, 29.10.2014
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí