Karolínce

Karolínce

Anotace: Pro svou lásku.

6 dní s tebou doba krátká jest,
srdce mé pro tebe bije o sto šest.
Hrudník můj pro tebe se zvedá,
jak moc miluji tě se popsat nedá.

Pusa sladká jako med,
tak sbíram je jako v lese medvídek.
Srdce křehké mám,
jen tobě ho do ruky dám.

"Karolínka,Karolínka" stále opakuji
za to že jsi mi dala tu krásnou šanci.
Ve spánku se mi o tobě stále zdá,
o tobě, o tobě karolínko má.
Autor Dany123, 30.10.2014
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, ElaJah, Akrij8, Lioness, WIRUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně něžně napsaná, líbí se mi ;)

31.10.2014 11:44:26 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí