a najednou tě tvůj motýl

a najednou tě tvůj motýl

Anotace: ... okrade o protestsongy ...

.
a najednou tě tvůj
motýl ukradne
protestsongy
do zahrady
rozkvetlé
neproletí
ani za ní
a potom
nikdy už
tě neopije
ani krásou
ani s kuklami
nezahučí rosou
probděný do dnů
a ve vůních za ní
tolikrát tykadla
zabloudila jen
až do večera
unavená
noční
můrou
spěchala
obě křídla
aby do nebe
tak osamělá
a zmatená
doletěla
šeříkem
a nahoře
měla bez
i brýlemi
přestože
teprve
večer
bez
voní
bo
šlape
šťávou
a motýl
zrána tě
pro sebe
měl sebrat
s odměnou
a tajně dojit
protestsongy
ukládaný už
do R.E.M.
.
Autor a_tao, 30.10.2014
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: zdenka, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

probděný do dnů...sny uložené ve váčku...úsměv.z

16.11.2014 17:24:44 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí