Odcházím...

Odcházím...

Anotace: Jen tak někdy říci sbohem...

Odcházím

Chce se mi říct sbohem,
teď je čas jít,
nemám nic
a nejsem ničím,
něčí...

Chce se mi říct sbohem,
ten čas vypršel,
čas nelze zastavit,
a Ty stavíš hráz vzpomínkám.

Chce se mi říct sbohem,
a pak už nic víc,
byls něčím,
jsi někým
a já odcházím.

Chce se mi říct sbohem
a nic víc...
Autor Helinka, 05.03.2005
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš poutavé básničky,odkud jsi?

10.01.2006 22:26:00 | Little.D

Máš poutavé básničky,odkud jsi?

10.01.2006 22:26:00 | Little.D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí