Anděl

Anděl

Anotace: Vyznání.....

Zjevila jsi se v mém světě,
zrovna,
když utápěl jsem žal v alkoholu
a cigaretě.

Ptám se :

"Kdo poslal mi do cesty
Tebe?
Byl to snad bůh přímo z
nebe?"

Mé zmrzlé srdce začalo
tlouci,
zdálo se mi o Tobě i
v noci.

Co snem jen bylo
pravdou se stalo,
krásné stvořeni
si chudáka vzalo.

Jsi Anděl co mé kroky
střeží,
slovy vyjádřit jde to
stěží.

Miluji Tě celou duší,
pro Tebe mé srdce buší.

Autor WIRUS, 31.10.2014
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí