Síla lásky

Síla lásky

Anotace: Vyznání.

Když jdu s tebou a ruku ti držím,
vždy tu lásku hřejivou cítím.
Cítím a s tebou chci v životě jen být,
nechci tuhle šanci zahodit.

Chtěl bych lásku tvou znovu zažehnout,
nechci v životě bez tebe plout.
O lásku tvou chci bojovat,
s tebou chci to temno překonat.
Autor Dany123, 01.11.2014
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedno oko nezustane shuche ..

01.11.2014 02:33:28 | AlpHaWiRuS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí