Období květů

Období květů

Anotace: Jedna svěží roční doba, parky rozkvétaly, ona přetočila ji znova, nové lásky...

Jedna svěží roční doba,
parky rozkvétaly,
ona přetočila ji znova,
nové lásky ožívaly.

Chtěla by znovu svět,
květy na stromy vracet,
zmáčknout prosté zpět,
a stupňů C zase dvacet.


Co bylo správné a co ne?
nikdo jí neodpověděl, únik zadní.
ano, jako vždy řešíme je,
učebnicový příklad lásky jarní.
Autor someone.else, 01.11.2014
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí