Láska, víc než jedna věta

Láska, víc než jedna věta

Anotace: ...

Láska, pocit plný slov a citů.
Rusalka blouznivá víc než
jen příliv hnaný tvým smíchem.
Růže libě vonící, která ti jen
zamotá tvou tichou mysl.

Neztrácej se, žij, dál bojuj.
Nesmíš zmizet, kvůli těm,
jenž v tebe nevěří, zrazují tě.
Vítr prohání strachem z toho,
co je správné, až nutné.

Procházej vzpomínkami na tebe.
Uvidíš, jak jim budeš chybět,
až navždy odejdeš, zůstaň.
Mé prosby zurčí jak řeka posetá
hvězdami, plných snů a tajů.

Dáma v kápi se otočila....prišla
....a řekla..."Miluji tě"...
Autor Laven De Brig, 02.11.2014
Přečteno 586x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasněný básník, Petbab, jitoush, Jort, Malá mořská víla, ElaJah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle ST jsem si, Laven, nemohl odpustit. :-)
"Růže libě vonící, která...". Pěkná

02.11.2014 17:00:40 | ElaJah

Děkuju :)

02.11.2014 18:03:51 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí