Ke mně

Ke mně

Anotace: Chladno je bez lásky

Přitul se miláčku ke mně jen blíž,

hřeju Tě srdíčkem a Ty mě když,

dýchám Ti do vlasů a Ty sladce spíš,

to že Tě miluji lásko má víš,

náruč má pro Tebe je znovu nejlepší skrýš,

tak přeju si ať nikdy mi ze života nezmizíš.
Autor Piedro, 03.11.2014
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, tato22, jitka.svobodova, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí