Otázky

Otázky

Anotace: ?

Kdo ví, snad jednou,
až zas budu tu stát,
mořské vlny se vzedmou
a Ty se budeš chtít vdát.

Z polibků Tvých
zesládne svět,
ze srdce zmizí Ti sníh
a láska vrátí se zpět.

Povědět toužím ze srdce moc,
že s Tebou chtěl bych být,
ať den bílý nebo černá noc,
sen můj nejsladší opravdu žít.

Kdo ví, jednou snad
přestanu si přát,
abys milovala mě,
tak já umím jen Tebe milovat.
Autor Piedro, 04.11.2014
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: ElaJah, jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí