Možná...

Možná...

Anotace: ...si to jen moc přeji....

Možná....

už moc toužím

po tom,

aby,

každý byl jako ty

 

Přemáhám....

nutím 

sebe samu

vidět tě

v každém aspoň trochu

 

Prohrávám....

marný

boj

s větrnými

mlýny kruté reality

 

Dalibore....

tak 

vzdálený

a přitom

srdci a hlavě tolik blízký

 

Chybíš....

mi

mé hlavě

mému

srdci

 

Naposled....

jedinkrát

chci 

vidět

oči tvé, když se zasmějí

 

Vracím....

se 

celým

tělem

k minulosti

 

Nepřestanu....

si

vyčítat

že

jsem se nesnažila

 

Nepřestaneš....

mi chybět

ty

a vše

s tebou jen málo spojené....

 

Autor Moniska, 05.11.2014
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí