Bolest...

Bolest...

Anotace: Jaké to je někoho ztratit a vidět v očích lídi, kterým na vás záleží bezmoc, když neví jak vám mohou pomoci od bolesti...:o((

Slyším šum - místo slov.
Tíží mě hlava - jako by byla kov.
Směji se, ale v duchu pláču.
Sedím - přitom zlostí skáču.
Je den - toužím však po noci.
Nejde to - není mi už pomoci.
Slzy mi stékají na pobledlou tvář,
neuvidím již nikdy tvých očí zlatou zář.
Moje štěstí bývalo tvým smíchem.
Tvoje radost zase mým - malým hříchem.
Nejde to - nemůžu dál.
Plakala jsem - ty ses tolik bál.
Přítel vztáhl ke mně ruku - toužil mi pomoci.
Nedokázal to - nezbavil mě bezmoci.
Autor Biggi, 05.03.2005
Přečteno 1705x
Tipy 2
Poslední tipující: pettra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí