Rouhač a nevinnost sama

Rouhač a nevinnost sama

Anotace: :)

Červánky odráží se v tvých tvářích,
poddej se do rukou něhy,
do rukou mých.

Jsem díte věčného slunce,
co sami andělé oblékli.
Ach můj pošetilý bratře,
nechť tma zahalí tě láskou mou.
Ach máš srdce rouhače,
neomylné, neústupné, prázdné,
jen v mých očích odráží se nevinnost.

Ach bratře, měsíc odráží lesk železa,
šepoty zahalené v kousku naděje,
snaží se k mým poutům promlouvat,
svírají mne a mé srdce.

Bratře přijď si pro mne,
vysvoboď mě,
nechej pouta nechť spoutaj prach.
Vyžene nás chladný vánek,
požene nás láska, rouhač a děva nevinná.
Autor Tessa, 08.11.2014
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí