Pět metrů od sebe.

Pět metrů od sebe.

Anotace: Sedíme pět metrů od sebe, - v hospodě. Dělí nás jen stůl, dvě židle, a přece je to...

Sedíme pět metrů od sebe,
- v hospodě.
Dělí nás jen stůl, dvě židle,
a přece je to dál, než se zdá.

Mé tělo v Tvých dlaních už necítíš,
pryč jsou ty pozlátka ničivých nocí.
Minulá slova upadla do prázdna,
a něžné pohledy odnesla zrada.

Zbyla jen pošetilá prchavá epizoda,
a přeci, byli jsme v tom oba. 
 
 
A tak sedíme pět metrů od sebe,
odděleně, se stejnou bolestí
konejšeni alkoholem a nenávistí.

Připíjíš s přáteli na zdraví,
a já, připíjím na Tebe,
-Trigorine

Autor Adéla K., 08.11.2014
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Frr, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí