Láska...

Láska...

Anotace: Co to vlastně znamená?

Laská je věc důvěry,
někdy z ní zbudou jen úvěry.

Upřímná láska se nedá koupit,
ale někdy lze uloupit.

Zamilovala jsem se do Tebe
a ztratila sebe.

Proč srdce jsi mi vzal?
Proč jsi mě nemiloval?

Bála jsem se pohlédnout do Tvých očí,
protože se svět se mnou točí.

Když ráno jsem se probudila,
život do svých rukou uchopila.

Přestala se utápět ve svém trápení,
protože už skončilo to mámení.
Autor Biggi, 05.03.2005
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí