láska ke koni

láska ke koni

Anotace: o jednom koni ktereho jsem si oblíbila

je v mém snu každou noc,
jeho oči mne žádají o pomoc.
kéžby jsem ho měla doma,
a to povím ještě znova.

kůn byl krásný,bílý,
a je na mne hodně milý.
chodím za ním,
a to snad sním?

majitel mě přivítal,
koně mi dát odmítal.
dovolil mi ale,
chodit za ním stále.

jezdím na něm,
toto byl můj sen
láska s vůní kon´ské hřívy,
se s ničím nevyrovná.
Autor Manitoo, 09.11.2014
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, zdenka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí