Koloběh

Koloběh

Anotace: Každej večer se na ten hovor děsně těším..

Je součástí koloběhu,
telefon že zazvoní,
včera, dnes a zítra zas,
každý večer po doběhu,
v něm vesele zafuní,
Tvůj hlas...

Mé srdce pak nerozdýchá,
ani trapnou chvíli ticha,
a i když sedím,mám závratě,
co to se mnou děláš, PROKLATĚ?
Autor Michelll, 11.11.2014
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí