Tvoje barvy

Tvoje barvy

Anotace: napsáno za poslechu: Nick Cave and Warren Ellis - The Road

Dívám se jak stárneš, každým dnem je hnědá šedější.

Modrá v tvých očích topí mě vždy, když zavadím pohledem.

Červený obyvák a tvoje rty, jsem si vším vždy jistější.

Teplo z našich těl nemizí ani se slunečním západem.

 

Oba dobře víme, že vše je perfektní jenom chvíli.

Ale já nedokážu o tobě nepsat rýmy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Sunmaker, 11.11.2014
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí