Jsi jako zima

Jsi jako zima

Anotace: Mé zkušenosti s tímto obdobím E

Vzduchem letí moje slzy
jako střípky křišťálu.
Roztříští se dřiv než brzy
jako vlny o skálu.

Ještě mi scházíš
a ač dlouho čekám
ty nepřicházíš.
Já se všeho lekám.

Já nevím jestli zapomenu.
Na zvonivý tvůj smích
asi vždycky zavzpomenu.
Ty jsi pro mě jako sníh.

Jsi postříbřena jinovatkou.
Třpytíš se jak tisíc hvězd.
Ty nutíš mě jít křižovatkou,
kde se kříží spousty cest.

Já vím že s jarem zmizíš
bez jediného znamínka.
Moje srdce zcizíš.
Zbyde jenom vzpomínka.

E
Autor Erien, potulný bard, 30.01.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budu rád za každé slovo, jež zde utrousíte.

E

30.01.2007 16:28:00 | Erien, potulný bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí