Pod deštníkem

Pod deštníkem

Anotace: ...to když si někoho pozvete pod deštník a on vám vleze do hlavy

Co to bylo za nápad?
Mám z něj tu njezaomtanější duši.
...zas jen snít, toužit, tápat,
sama v nikde,
úsměvy a šuškání do uší
pod deštníkem

náš dočasný mikrosvět
a nad deštníkem zamlžené nebe.
Chvilku. Záblesk. Minuty spolu
splácím uvědoměním, že jsem a už i budu bez tebe
ochutnat tvé pohledy nad skleničkami u jednoho stolu,
kam to jinam mohlo spět...

Co to bylo za nápad,
chtít si tebou pochmurný den osladit,
nechat si tě spolu s deštěm do vědomí nakapat
a pozvat si tě pod deštník a do hlavy?
Autor Psyché, 12.11.2014
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Lioness, Frr, Putovatel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba to byl nápad... dobrý?

12.11.2014 23:14:34 | Putovatel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí