Ztrácím stín,co má být můj

Ztrácím stín,co má být můj

Anotace: .............bojím se,že již je tvůj...

...tiše se bojím,kdy spadnu na chladnou zem...
...čekám na okamžik,kdy noc změní se v den...

/snad navždy/

...zrcadlím se v hlubině skutků...
...oči zalité,jdeš krajinou smutků...

/snad někdy/

...vidím anděla,druzí ho nevidí...
...slepá jdu,vrážím do lidí...

/snad nikdy/

...ztrácím stín,co má být můj...
...odezírám ze rtů tiché "stůj"...

/snad víš kdy.../
Autor Haydée, 30.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí