Co pro mě jsi

Co pro mě jsi

Anotace: Prostě co pro mě jedna osoba všechno je

Jsi mé světlo uprostřed tmy,
Má noc mezi všemi dny.
Můj krásný sen mezi nočními můrami,
Bílý pták mezi těmi černými.
Můj přístav uprostřed bouře,
V suchu jediná louže.
Jsi smích uprostřed pláče,
Jediná pravda prolhaného lháře.
Sníh uprostřed léta,
V básni jediná věta.
Autor Grecninka, 30.01.2007
Přečteno 805x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí