Milování jí tak sluší

Milování jí tak sluší

Anotace: Milování je krásně strávenej životní čas.

Milování jí tak sluší


Držím tě v náručí a svitu první paprsek
má zvláštní moc a dává sílu všech řek.
Noc tě přinesla šťastnou na křídlech extáze
rozkoš, stav beztíže jak v kosmu na dráze.
Nádherná princezna svůdně zářivých očí
své krásné nahé tělo k polibkům točí.
Pozoruji to nevšední svítání dvou duší
omámené milováním a tak jim to sluší.
Vidím kouzlo co svou mocí změnilo sen
tisknu tě něžně v náručí a přichází den.
Dívám se do očí a odlesk té magické záře
žene tlukot mého srdce a den zavře snáře.
Touha nemá hranice a dál k nebi stoupá
kopíruji tahy tvé křivky a svět se houpá.
Těla znovu vplují do krásného milování
má šíje se k tvé studánce slasti sklání.
Vedu tě cestou na vrcholky všech extází
vnímáš jen krásnou tíhu a nic ti neschází.
Autor Jeník, 20.11.2014
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Amelie M., jitka.svobodova, Adéla K., knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Travolta to rozjel.

20.11.2014 21:12:24 | Nikotin

No vidíš ty kluku Jeníku, že ti to jde i z příjemně veselejšího soudku. Jen ať se dál daří. :o)

20.11.2014 17:13:19 | Tichá meluzína

příjemný, něžný.. moc pěkný :)

20.11.2014 09:29:55 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí