Marnost

Marnost

Anotace: ...

Přestává to býti srandou,

když zaslechneš puknutí svého srdce.

Zbývá ti na kolena padnout.

Nejdradši by jsi dal duši, kolemjdoucí smrtce.

 

Ve spadaném listí a v louži,

klečím... v očích slzy touhy.

Na mě dopadají deště proudy,

lesní stíny se kolem plouží.

 

Zoufalý skřek z niter mých,

zastrašil veškerou zvěř.

Přešel mi po tváři marný smích,

smutku běž, jen běž....

Autor Stín, 20.11.2014
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Olex, Lioness, bogen, jitka.svobodova, MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí