Nejistota

Nejistota

Anotace: taková kraťoučká co mě napadla o přestávce po jednom rozuhovoru

Ruce se blíží,
blíží se k sobě.
Neví co bude,
neví to obě.
Budou dál přáteli?
Nebo i víc.
Co se to stalo?
Nezbylo nic.
Ona je sama
a on je sám
Stalo se to,
čeho se bál.
Autor amatér, 30.01.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí