Moudrost

Moudrost

Anotace: Kdy konečně dospěju...?

Jednou řekl kdosi
že lidstvo
zabíjí
láskou
miluju tě
moc tě miluju
pomáhá míca
pohladit kočku a přede.
Díky za každé nadechnutí
za každý den
za každý polibek
za každé pohlazení
milovat?

Jak chceš vidět do duše?Jako do otevřené knihy
trápení druhých
oheň a vášeň pomáhají
snad jsem se změnil

mám ji rád
pořád stejně bláhový
kdy mi dá odpověď
Snad si mě zavolá z hrobu
a řekne mi
smrt
rozdělení
nevěsta
růže
já tě tak miluju...
Autor Uldor, 30.01.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí