Láska

Láska

Anotace: Prostě láska

Když Taya nemá páru,
proč je tak hloupá,
proč není nic jak má být,
proč nic nemá řád,
proč neexistují radostná rána..

Proč je pořád den a noc?
Nelze zastavit čas.

Proč žena s mužem nemůže být,
s tím, se kterým by chtěla být.

Chybí jí úsměv a polibek k ránu.
Chtěla by zastavit čas,
vychládá žár, když se rozhoří..
Kde je ta něžnost, láska k sobě samé, láska k nám.
Autor Taya, 23.11.2014
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jejda,mám tam hrubku. "aby verše byly...". Moc se omlouvám.

23.11.2014 20:04:03 | danaska

Já je asi nikdy nikdy nebudu mít veselé

23.11.2014 20:44:48 | Taya

Je taková moc smutná. Přeji, aby bylo brzy líp a příští verše byli veselejší.

23.11.2014 19:59:18 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí