Už zase píšu

Už zase píšu

Anotace: Jedna dívka mě ponoukla ke psani. Tak jsem začal poeticky, než svině podvědomí přitáhla démony...

Už zase píšu
a básníkům jsem dalek,
když křivku stáčím
jak tvoje vlasy.

A z mého pera
pár modrých kapek
a v jejich sytosti
vnímám tvé oči.

Nakreslím ústa
prstem od vína,
jen ať mi voní
tak jako prve,

než z naší lásky
zbyla jen špína.

Teď už jen tečku...
...zbytkem mé krve!
Autor Zubr, 24.11.2014
Přečteno 507x
Tipy 8
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Jort, Piedro, LadyElis, knihomolka, Putovatel, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí