před nocí

před nocí

Anotace: ..

 

zaslechnout slova o nás

ve tvých ústech ukrytá

jak mi něžným hlasem říkáš

že tvé srdce se mnou počítá

a číst si ve tvých očích 

tak nejen o tom sním

 

a vidět jak se svlékáš

nad postelí sehnutá

jak převlečená steleš 

a večerem jsi netknutá 

když na boky ti sahá

můj iluzorní stín

 

a šeptat že tvá láska

je smyslem mého života 

to před nocí si přeji 

a blízko mít tvůj klín

Autor josuatree, 24.11.2014
Přečteno 345x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, contionor, básněnka, Pamína, MARKO, jitka.svobodova, knihomolka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že ses prý svlékal
tak trochu před večerem
mý ruce vzal si
a už si steleme
a sníme
v očích zrcadla
a z boků břehy bez hladiny
nevyvřelý hlíny
pro iluzorní stíny

25.11.2014 17:54:30 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí