otisk v peřinách

otisk v peřinách

Anotace: Nic než vzpomínka

Nic nevoní lépe než polštář,
na kterém jsi ležel ve spaní.
Nic není tak krásné,
jako tvé řasy při chladném svítání.
Nic nevnímám radši,
než tvůj dech po noci probdělé.
Nikdy nezapomenu na tvé prsty,
jak mi bloudí po těle.
Vzpomínky.
Bohužel, víc nic mi nezbývá.
V paměti nejhlubší, tvůj stín se ukrývá.
Autor alasar, 25.11.2014
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: hselby, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí