Papírová

Papírová

Anotace: Malý ulepený lístek

Divadlo skryté v noci
Živý tanec hledáme na schodišti
Svět večer vyhraje hvězdy nad Ústím
Duše v městě žije místy
milujeme forbíny, říjen, první kruh, něco...
Stát můžete před očima Paříže
Nikde opět nic
Já zůstávám
Malý ulepený lístek
„Nečekala bych Tě míň.
Papírová“
Autor J. Póža, 26.11.2014
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí