variace na otřepané téma

variace na otřepané téma

Anotace: ..

 

jen co jsem tě v letu chytil 

jak list papíru hořela jsi 

v očích plno černé tmy

líbal jsem tvé dlouhé vlasy

a měsíc nocí plul a svítil

aby něco ze tvé krásy

před sebou samým zachránil

tak končily nám dny a noci

rána střídala se s večery

a v objetí těl noci s dny

 

po hlase pak poznal jsem to

a tvým rozchodům nebránil

jak slabý oheň uhasla jsi

a v očích měla černo tmy

ale já na smutek nečekal

na těžké chvíle odvety

a zůstal jsem už nevěrný

každé noci z mnoha příštích

lapený v těch tenkých sítích

několika ženských slov

Autor josuatree, 26.11.2014
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí