SOBEC

SOBEC

Anotace: Ješitnost a závist se může objevit i v bezchybných božských sférách..

Šedé peří snáší se k zemi,

jak vánek zvolna ustává.

Zmučená tvář mladé ženy,

jež pozvolna slzám propadá.

 

Dlouhé vlasy skrývají oči,

v nichž život téměř vyhasl.

Tělo leží v slabé křeči,

a jsou slyšet tiché řeči.

Malé modlitby.

 

Bůh jen mlčí, nemá slov

shůry hledíc na malou stráň,

kde slyšet je tichých řečí

--- modliteb a vzlyků.

 

Padá na zem poslední pírko,

pramalá naděje na život.

---

Poslední sbohem ke stvořiteli, otci svému

a lásku své milé posílá.

 

Ach.

 

Uplakané oči k nebesům hledí a ta tiše pláčou s nimi,

když anděl lásky vydechl

a Bůh odvrátil svůj zrak,

aby vidět nemusel syna svého v prach!

Autor Kaenshin, 26.11.2014
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: ElaJah, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí