Andělé na kříži

Andělé na kříži

Anotace: ...odejde mládí,láska.okouzlení a zůstane jen nekonečný stesk... A.S.Puškin

Andělé na kříži

Až jednou budu zase sám
Na svatém vršku navštívím chrám
Tam na mou duši bolavou
Nasadí mi korunu trnovou
Mé srdce přibijí na kříže
A mé tělo bude bez krve, bez tíže
Potom kříže k polím a cestám postaví
Aby všichni lidé láskou bolaví
Své hříchy na kříže předali
Na kříže na kterých andělé sedali
Autor Brácha, 27.11.2014
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí