Návod na štěstí

Návod na štěstí

Anotace: ...

Talismany na krku a korunky do kapes

Vymlouvání skutečnosti, jak ji vidí Sokrates

Požehnání od papeže a polibek od mámy

Nikomu však nepomůže, jenom smysly omámí

Pomodlení před odchodem a prosba Pána na hoře

Je Vám lidi vážně na nic, kůň bez jezdce neoře

Talismany pro štěstíčko, fungují, jen když jste pár

Kdo nezná lásku, nepochopí, smůla je pak opodál

Osamocen lásku najít, je úděl lidstvu zakázán

Lehčí je snad plavat v poušti, a utopit se nesvázán

Štěstí tedy nelze vlastnit, chceš-li ho jen pro sebe

Věřte i Vy co nevěříte, tohle nemám ze sebe

Tenhle počin diktuje mi, jen každá chvíle co jsem s ní

Žádnou chvíli co jsme spolu, moje srdce neteskní

Neteskní-li srdce lidské, tak přitahuje štěstěnu

A každé tmavé, smutné chmury, prostě hází za stěnu

Prozradím Vám, lidé smutní, co hledáte štěstí zbraň

Zahoďte vše nepodstatné a milujte bez zábran!

Autor Jack Santiago, 27.11.2014
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, knihomolka, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nadherne receno :)

27.11.2014 23:52:56 | Lioness

jsem rad, ze se libi :-) dekuji :-)

28.11.2014 08:24:34 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí