Láska umí zázraky

Láska umí zázraky

Anotace: ...

Přísahám Ti, světe můj, přísahám Ti věrnost mou

Přísahám Ti v srdci mít, co ostatní mít nemohou!

Přísahám Ti do dlaně, vyrýt láskou nápis ten

Jehož slova nelze číst, však význam bude nespleten

Slibuji Ti oddat se, Tvému srdci na věčnost

A po spojení životů, snáz poznáme bezmeznost

Vdáme naše osudy, kde ženili jsme budoucnost

Kde snoubila se láska s štěstím, kde nepoznáme bezcennost

Přísahám Ti svádět boj, s tou nepřízní osudu

A všem co nás touží rozdělit, nadělíme ostudu

Oddávám se životu, připoutaný k Tvému já

A těm co nám moc nevěří, ukážeme, že se dá

Zůstat věčně s osobou, co vybrali jsme pro sebe

S kterou nám je krásně všude, s kterou nás mráz nezebe

Které vážíme si natolik a věříme v náznaky

Co přemění se ve skutečnost, že láska umí zázraky!

Autor Jack Santiago, 28.11.2014
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemohu nez souhlasit..laska umi zazraky :)

29.11.2014 00:26:45 | Lioness

presne tak! :-)

29.11.2014 11:37:39 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí