Na čem záleží?

Na čem záleží?

Anotace: ...

Mám milence
a jsem muž
a netroufám si říci,
co obnáší to víc.
Já myslím, že
pranic,
zhola nic.

A všechno na čem záleží
je on.
Jeho vůně, radost, slzy,
jeho křehké prsty
propletené s mými,
tváře z porcelánu
a srdce ze zlata.

Lidé silou táhnou nás k zemi
a na ní ubíjí.

Autor Jinxx, 28.11.2014
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, CoT, innominata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí