Představy

Představy

Anotace: Hladit se a dotýkat

Prsty tvé mi tělo hladí,
pomaličku dolů jdeš.
Čekám na tvůj další dotek,
své vzrušení nezapřeš.

Rozum nám už dávno utek,
šaty spadnou, musím blíž.
Maličko mě tíží smutek,
Šeptám: Lásko, všechno smíš.

Sladká touha opojení,
dávno mám už vlhký klín.
Drzý pocit utajení,
Cítím štěstí, žádný splín.

Přitisknu tě k bříšku pevně,
celého tě vychutnám.
Výkřik touhy,tiše, jemně,
Tvému oušku posílám.
Autor adaj, 29.11.2014
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Red.Ija, knihomolka, CCGREE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí