Hry

Hry

Anotace: Touha

Touha nám mysl rozproudí,
v polibcích cesty vidíme.
ve vášnivém objetí,
své těla k sobě přivinem.

Dlaně po zádech dolů spějí,
dny stvořené k milování,
z hlazení a objímání
vánek dýchá na mou šíji.

Vnímáš křivky mého těla,
prsty po mém bříšku krouží.
a ta touha příliš smělá,
s polibky se stále množí.

Z jazyku těch dotyků pár,
krásně jsi mě rozechvěl.
Na celý svět zapomínám,
pro těch pár milostných her.
Autor adaj, 30.11.2014
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí