Potkal jsem v lese vílu...

Potkal jsem v lese vílu...

Anotace: Píseň

Potkal jsem vílu nádhernou,
až přecházel mne zrak,
průhlednou měla róbu svou,
ve vlasech vlčí mák.

Tesklivou píseň splín vyl jen,
poplašen vzlétl pták,
pavouček vílou okouzlen
síť nádhernou tkal tak,

že chtěla tančit za rosy
jen v ní, jen v ní, jen v ní,
vánek o tanec poprosí,
i já bych tančil s ní!

Srdce mé pro ni hoří, snad
noc žár můj změní v den,
jen trochu lásky, něhy dát
chci v lese studeném...
Autor Kozoroh 1, 02.12.2014
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí