Oči mojí nejmilejší

Oči mojí nejmilejší

Anotace: ...

Pozoruji Tvoje oči, jak upadají s duší v klid

Přeji si jen těch pár věcí, toužím ve Tvém srdci být

Sníváš příběh plný lásky, úsměvů a krásných chvil

Usnula jsi tvrdě u mne a anděl Tvoji krásu vlil

Do pramene věčné spásy, co konejší mi srdce hlas

Který právě s touto krásou, usíná hned vedle nás

A ruku hladí ruka pravdy, posypána věrností

Která chrání naši lásku a zbavuje ji starostí

Pozoruji Tvoje oči, usnuly a tvrdě spí

Hladím Tvoje tváře ve tmě, a oči mé Tě nepustí!

Autor Jack Santiago, 03.12.2014
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí